Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Serotonin - lykkehormon - søvn - psyke

fettforbrenning

sexlyst - energi - stressnivå - fordøyelse

hjernefunksjon - immunforsvar - forbedret hud og mere.

Nå har vi bilder før og etter med Auera i mange land- Se denne heldige ungdommen etter 6 uker med Auera.

Dette er noen av mange resultater: Viser da ikke til bildene, men en dame i Norge. Hun har blitt fulgt opp av en hudpleie-klinikk, som har målt hennes forbedringer i huden.


Hudkonsistens - som har med spenst og fasthet i huden å gjøre og med kollagenproduksjonen - er forbedret med 53% på 3 mnd!

(Etter bare 30 dager var det en forbedring på 36%)

Porene forbedret med 65%

UV-flekker redusert med 18%

Brune flekker redusert med 36%


Kroppen består av over 60% vann, cellulær væske er stort sett vann. Kroppen trenger vann! De fleste hudpleieprodukter er kremer og oljer, som er laget for å sitte på toppen av overhuden, noe som gir midlertidig fuktighet i beste fall, de fleste er lastet med kjemikalier som kan forårsake skade på huden over tid og faktisk fremskynder aldring.


Auera er HUDMAT, og gjennom vår "enkle sprayteknologi ™" kan de rene og vitenskapelig avanserte ingrediensene trenge inn i de dypere lagene i huden, hvor endring virkelig kan skje ... uten fare for å skade huden med kjemikalier.


Auera kan spare folk bokstavelig talt hundrevis av dollar per måned ved å eliminere behovet for dyre kremer, potions, masker og tonere. De som også er avhengige av fyllstoff og botox, synes de trenger mindre etter gjentatt bruk av Auera.


Fordi huden fornyer seg hver 30 - 90 dag (avhengig av alder), er det viktig å forplikte seg til daglig bruk av Auera i 90 dager for å realisere de første fordelene, som vil fortsette å forbedre seg på lang sikt.


Spare penger. Mat huden din. Bruk Auera.

Adaptenoler - Aktiverer de mange serotoninveiene i huden, noe som kan bidra til generell hudhelse og langsomme aldringstegn.


Advanced Peptides - Auera inneholder en gruppe peptider som jobber synergistisk for å rekonstruere og reparere huden din. Sammen signaliserer de cellene dine til å produsere mer kollagen.


Vitamin B-kompleks - Reduser betennelse, reduser fine linjer, hjelper med hyperpigmentering og flekkhet.


Plante stamceller - Stamcellene i Auera hjelper til med å opprettholde og beskytte hudcellene dine mot skader og øke celleomsetningen.


Ultra Low Molecular Weight Sodium Hyaluronate - Mikroniserende hyaluronsyre forbedrer sin evne til å trenge gjennom huden dramatisk og hjelper til med fylde og fuktighet.


Pearl Powder - Hjelper deg med å skape en varig, selvlysende glød og redusere misfarging.


Frankincense Essential Oil - Har evnen til å styrke huden og forbedre dens tone, elastisitet og forsvarsmekanismer mot bakterier eller ujevnheter.

0